Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Πρώην πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Κατάλαβα γιατί στην φυλακή σου δίνουν προφυλακτικά και βαζελίνη»!

Σε μία ανατρεπτική συνέντευξη ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ διηγήθηκε περιστατικά από τις 645 ημέρες που έμεινε στην φυλακή.

Εξομολόγηση εκ βαθέων από τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Cuatro, εξομολογήθηκε τα βιώματα του από τις 645 ημέρες που πέρασε σε φυλακές της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης για μία υπόθεση, για την οποία τελικά αθωώθηκε: «Στην Μαδρίτη ένας συγκρατούμενος μου είπε ότι θα έπρεπε να τον πληρώνω όσα μου ζητούσε, αλλά θα μου έκανε την ζωή δύσκολη, αλλά τον σταμάτησαν κάποιοι συγκρατούμενοι μου. Στην Βαρκελώνη ήρθα κοντά με έναν τσιγγάνο, ο οποίος ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα. Όταν κάποιος άλλος τσιγγάνος ήρθε και με απείλησε, εκείνος του είπε δύο λογάκια και όλα τελείωσαν εκεί.

Στην φυλακή της Μαδρίτης οι Κολομβιανοί κρατούμενοι ήταν αυτοί που με υπερασπίστηκαν περισσότερο. Στα δύο χρόνια έγινα μάρτυρας σε πολλά βίαια περιστατικά, ακόμα και ενός μαχαιρώματος. Μία μέρα, ένας κόλλησε μία λεπίδα στον λαιμό ενός συγκρατούμενου, επειδή του χρωστούσε μία Coca-Cola»!

Ο Ροσέλ αποκάλυψε ότι μπορούσε να δει την οικογένεια του δύο φορές τον μήνα, αποκάλυψε ότι τα τσιγάρα ήταν το διαπραγματευτικό ατού για τα πάντα και πως «η φυλακή είναι λίγο γκρίζα και ψυχρή, αλλά ταυτόχρονα ανακαλύπτεις και πολλή ανθρωπιά. Είναι μία συνεχής αντίθεση συναισθημάτων, χρωμάτων, λύπης, ακόμα και γέλιου. Πάντα προσπαθούσα να μην σκέφτομαι. Δεν θυμάμαι να έκλαψα σε όλη μου την ζωή, όμως εκεί μέσα έκλαψα πολλές φορές και με λυγμούς».

Από την κουβέντα δεν γινόταν να λείπει και το… σεξ: «Όταν μπαίνεις φυλακή λένε ότι σου δίνουν ένα κουτί προφυλακτικά και βαζελίνη. Εκεί, το κατάλαβα. Υπάρχουν πολλές ομοφυλοφιλικές σχέσεις στην φυλακή, ακόμα και ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είναι ομοφυλόφιλοι», κατέληξε ο Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος αθωώθηκε για τα 5 από τα 6 αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί από την Εισαγγελία, ενώ εκκρεμεί η δίκη του για την κατηγορία της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By