Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Προκαλεί ξανά ο Τραμπ: Πόσταρε βίντεο με ζευγάρι λευκών να απειλεί με όπλα διαδηλωτές

Συνεχίζει να προκαλεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθώς αυτή τη φορά, μοιράστηκε ένα βίντεο που απεικονίζει ένα ζευγάρι λευκών να κραδαίνει όπλα απειλώντας διαδηλωτές στο Σεντ Λούις στο Μιζούρι, ενώ κατευθύνονταν στο σπίτι της δημάρχου για να ζητήσουν την παραίτησή της.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει το άγνωστο ζευγάρι να στέκεται έξω από το σπίτι του χθες το βράδυ την ώρα της κινητοποίησης.

Η γυναίκα απεικονίζεται να επιδεικνύει το όπλο της στο πλήθος ενώ ο άνδρας από την βεράντα του σπιτιού να κρατάει ένα τουφέκι.

Οι διοργανωτές της διαδήλωσης προέτρεπαν το πλήθος να τους αγνοήσει και να συνεχίσει να πορεύεται προς το σπίτι της δημάρχου.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Independent», πάνω από 500 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση με ορισμένους να φωνάζουν ενώ περπατούσαν προς το σπίτι της δημάρχου, Λίντα Κρούσον: «Παραιτήσου Λίντα, πάρε μαζί σου τους μπάτσους».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε προκαλέσει κάνοντας retweet ένα βίντεο όπου καταγράφεται η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ υποστηρικτών του και αντιπάλων τους κι όπου διακρίνεται ένας άνδρας να ουρλιάζει «λευκή δύναμη», σύνθημα που χρησιμοποιούν οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής. Μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν έσπευσε να το διαγράψει.

Ένας χρήστης του Twitter είχε κοινοποιήσει το βίντεο, το οποίο φαίνεται πως έχει τραβηχτεί σε ένα ιδιωτικό χώρο για ηλικιωμένους στη Φλόριντα, και καταγράφει την αψιμαχία μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Αμερικανού προέδρου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By