Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Προκριματικά Euro 2020: Νεκρός ένας Άγγλος οπαδός στη Σόφια!

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αγγλίας ανακοίνωσε πως ο 32χρονος οπαδός βρέθηκε σήμερα το πρωί σε κακή κατάσταση στο κέντρο της της βουλγαρικής πρωτεύουσας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί άρχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να τον μετφέρει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Στη διαδρομή όμως ο άτυχος οπαδός απεβίωσε.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αγγλίας αναφέρει πως οι συνθήκες του θανάτου του είναι αδιευκρίνιστες και πως η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

Οι τοπικές αρχές από την πλευρά τους ανέφεραν πως διενεργείται έρευνα για το κατά πόσο υπήρχαν στον οργανισμό του αποθανόντος ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.

Πάντως το θερμόμετρο δείχνει να ανεβαίνει επικίνδυνα στη Σόφια αφού με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου στους περίπου 3.500 οπαδούς των «τριών λιονταριών» που βρίσκονται στη Σόφια για το ματς, υπήρξαν διαπληκτισμοί με Βούλγαρους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Άγγλου που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ότι την περασμένη Παρασκευή, μετά την ήττα της Αγγλίας από την Τσεχία με 2-1 στην Πράγα, για τα προκριματικά του Euro 2020, υπήρξαν επεισόδια με αποτέλεσμα τη σύλληψη 18 Άγγλων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By