Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Προμαχώνας: Άκαρπη η συνάντηση Ελλήνων αγροτών και Βουλγάρων αξιωματούχων

Άκαρπη ήταν η συνάντηση Ελλήνων αγροτών και Βουλγάρων αξιωματούχων με στόχο να εκτονωθεί η κατάσταση στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

agrotes-kin

Με στόχο να εκτονωθεί η κατάσταση στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, άκαρπη ήταν η συνάντηση Ελλήνων αγροτών και Βουλγάρων αξιωματούχων, στο τελωνείο του Προμαχώνα, μετά το αντι-μπλόκο που έχουν στήσει στα στη βουλγαρική πλευρά οι φορτηγατζήδες.

Οι Βούλγαροι απέρριψαν την πρόταση των ελλήνων αγροτών να ανοίγει ο Προμαχώνας καθημερινά 6:00 με 10:00 το πρωί και ζητούν τον τερματισμό της συγκεκριμένης κινητοποίησης.

Μάλιστα, οι βούλγαροι φορτηγατζήδες ζητούσαν να μάθουν πού ειναι ο έλληνας πρωθυπουργός. Στην ελληνική πλευρά, στα σύνορα έχει δημιουργηθεί ουρές τουλάχιστον 20 χιλιομέτρων.

Σε πολύωρο αποκλεισμό του κρατικού αερολιμένα «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, έως τις 21:00 το βράδυ, προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής.

Κλειστά επ’ αόριστον παραμένουν τα Τέμπη και τα Μάλγαρα. Στην Πελοπόννησο κλειστά έως τις 23:00 το βράδυ θα ειναι τα διόδια της Νεστάνης, στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου.

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού. Κλειστός είναι και ο κόμβος του Κορωπίου στην Αττική Οδό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By