Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Προσλήψεις Tesla στην Ελλάδα…

Λίγο καιρό μετά την έναρξη επίσημης λειτουργίας της Tesla στη χώρα μας, η ελληνική αντιπροσωπεία αναζητά νέα στελέχη για να εργαστούν σε αυτή.

Η Tesla, εκτός από την φήμη της στον τομέα των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, έχει δημιουργήσει ήδη μια δική της εταιρική κουλτούρα η οποία διαφέρει από αυτή των παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η πρόσφατη έναρξη επίσημης αντιπροσώπευσής της και στη χώρα μας, με τη λειτουργία της πρώτης έκθεσής της η οποία βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 7, στο Μαρούσι, έδωσε την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μπορούν να βλέπουν από κοντά τα μοντέλα της.

Ωστόσο, πέραν αυτού, η συγκεκριμένη επένδυση της Tesla συνεπάγεται και την πρόσληψη προσωπικού, τόσο για να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες της όσο και τις μελλοντικές, οι οποίες θα προκύψουν από το γεγονός της περαιτέρω ανάπτυξής της.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία αναζητά νέους συνεργάτες με σκοπό να στελεχωθεί από ανθρώπους που να θέλουν να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω του link: Tesla Advisor, Athens

By