Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο ο διακινητής ηρωίνης στη Σαντορίνη

Δεν έβγαλαν απλώς από την κυκλοφορία έναν διακινητή που σκορπούσε ηρωίνη στα νυχτερινά μαγαζιά της Σαντορίνης, αλλά ταυτόχρονα έσωσαν και ένα ανήλικο παιδί το οποίο προσπαθούσε να παρασύρει σε σεξουαλικές πράξεις τάζοντάς του διάφορα ανταλλάγματα!

Έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου αλλοδαπού, του έκαναν στοχευμένο έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,3 γραμμαρίου, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων και 125 ευρώ. Στη έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκε άλλη μια ποσότητα ηρωίνης βάρους 24,3 γραμμαρίων.

Αυτό που σόκαρε τους αστυνομικούς, όμως, ήταν ο ίδιος άνθρωπος ήταν αυτός για τον οποίο υπήρχε καταγγελία ότι το τελευταίο διάστημα έκανε ανήθικες προτάσεις σε έναν ανήλικο, δελεάζοντάς τον με χρήματα και δώρα για να τον αφήσει να ασελγήσει πάνω του! Έτσι, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου στην οποία παραπέμφθηκε του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και αποπλάνηση ανηλίκου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By