Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Προσπάθησε να κάψει ζωντανούς δύο αστυνομικούς

Νωρίτερα είχε επιχειρήσει να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του και τον πατέρα της

astynomia

Θανάσιμο κίνδυνο διέτρεξαν δύο αστυνομικού όταν ένας 55χρονος άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε να κάψει ζωντανούς. Νωρίτερα και αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και τον πατέρα της.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στο χωριό Αστρίτσι του Ηρακλείου της Κρήτης, όταν ο 55χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του κρατώντας ένα μαχαίρι κι άρχισε να την απειλεί.Μέσα στο σπίτι ήταν ο πατέρας της κοπέλας που βγήκε έξω ζητώντας τον λόγο κι άρχισε μία έντονη λογομαχία.

Ο 55χρονος του επιτέθηκε και τον χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά – στο πρόσωπο με τον πατέρα να καταφέρνει να κρατήσει την ισορροπία του και να αφοπλίζει τον 55χρονο.Ο δράστης μετά το συμβάν επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε ενώ ο πατέρας και η κοπέλα ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Δύο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, μετά την καταγγελία, πήγαν στο σπίτι του 55χρονου. Όταν έφτασαν όμως εκεί αντιλήφθηκαν ότι στο σπίτι υπάρχει διαρροή υγραερίου.

Μπήκαν μέσα και βρήκαν τον 55χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως τον τράβηξαν έξω αλλά στην πόρτα ο 55χρονος άνοιξε τα μάτια του και κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι. Σ’εκείνο το σημείο πέταξε έναν αναπτήρα στη σόμπα ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς πρόλαβε να πετάξει το χαλί της πόρτας στη φλόγα, αποτρέποντας την έκρηξη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By