Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Πρόταση ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου

Σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε στην ομοσπονδία έπεσαν στο τραπέζι οι ημερομηνίες στις οποίες θα μπορούσαν να γίνει το παιχνίδι

epo_sima

Η ΕΠΟ κατέληξε στην ημερομηνία που θα μπορέσει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Αναλυτικότερα, σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε σήμερα στην ομοσπονδία έπεσαν στο τραπέζι οι ημερομηνίες στις οποίες θα μπορούσαν να γίνει το παιχνίδι. Μετά από συζήτηση αυτή που προκρίθηκε ως καλύτερη λύση ήταν η 15η Μαΐου, δηλαδή, την επόμενη Κυριακή.

Για να υπάρξει οριστική απόφαση θα πρέπει όμως να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές. Και τουλάχιστον κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Γιατί; Διότι εάν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή το ματς, τότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, φέρονται να υπάρχουν ήδη αντιδράσεις. Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν τελειώσει στις 30 Μαΐου γιατί οι διεθνείς –κατόπιν εντολής της UEFA- πρέπει να έχουν ενσωματωθεί στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων για το Euro.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By