Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Πρώτη μέρα εργασιών για την Βουλή των εφήβων με την παρουσία της Ζωής

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαιρέτησε από κοντά έναν -έναν και τους 350 συνολικά έφηβους βουλευτές

konstantopoulou-zoi

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της Βουλής των Εφήβων. Οι νεαροί μαθητές έγιναν δεκτοί από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποίας πέρασε μία και πλέον ώρα μαζί τους μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να έχει μια προσωπική επαφή με όλους τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Έτσι, επισκέφθηκε την Ολομέλεια της Βουλής όπου ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και χαιρέτησε από κοντά έναν -έναν και τους 350 συνολικά έφηβους βουλευτές.

Ρώταγε να μάθει τα ονόματά τους και ποια εκλογική περιφέρεια αντιπροσωπεύουν, ενώ με χιούμορ και καλή διάθεση ανταποκρίθηκε στα πειράγματα ορισμένων μαθητών και μαθητριών.

Πολλοί έφηβοι ήταν αυτοί που ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες ενώ ορισμένοι ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής αυτόγραφο, κάτι που δεν αρνήθηκε. Μάλιστα στο τέλος τους είπε χαριτολογώντας:

«Έχετε κοινοβουλευτικό καθήκον να μου στείλετε το βράδυ τις «selfies» όλοι σας».

Και όταν οι νεαροί την ρώτησαν πού, τους απάντησε «στον διαδικτυακό κόμβο της Βουλής».

«Πέρασα την ωραιότερη μέρα μου. Είναι μεγάλη η χαρά μου να βλέπω κατάμεστη την αίθουσα από νέους ανθρώπους. Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας. Το μέλλον είναι στα χέρια σας. Να είστε καλά προετοιμασμένοι την Τετάρτη που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια», τους ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Να ευχηθώ από καρδιάς να μείνετε πάντα έτσι, γιατί οι άνθρωποι που παραμένουν έφηβοι, δεν παραιτούνται και αισιοδοξούν, πάνε καλά», είπε η πρόεδρος της Βουλής και τους ευχήθηκε καλές εργασίες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By