Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Πρώτο θέμα στη Bild ο Κατρούγκαλος

«Σκάνδαλο διαφθοράς, υπουργός κατά της διαφθοράς», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος

katrougalos_bild

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει πλέον η υπόθεση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς η αποκάλυψη του Βήματος δεν προκάλεσε μόνο έντονους τριγμούς στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αλλά βγήκε και εκτός συνόρων.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και η Bild έκανε πρώτη είδηση, στη διαδικτυακή έκδοσή της, το συγκεκριμένο θέμα με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραψε με εκατοντάδες απολυμένους του Δημοσίου, στα οποία προβλεπόταν για τον ίδιο δικηγορική προμήθεια 12% σε περίπτωση επαναπρόσληψής τους.

«Σκάνδαλο διαφθοράς, υπουργός κατά της διαφθοράς», είναι ο τίτλος της Bild, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος είναι υπεύθυνος για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα, αλλά φέρεται να έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Η Bild, που αναφέρει εκτενώς τις πληροφορίες από το δημοσίευμα του Βήματος, επισημαίνει ότι με τις κατηγορίες ασχολήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, που δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του κ. Κατρούγκαλου.

katrougalos_bild2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By