Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Πρόβλημα στην Εθνική μπάσκετ με Ντόρσεϊ!

Ο 23χρονος Ελληνοαμερικανός διεθνής guard ενημέρωσε την ομοσπονδία πως είναι αγχωμένος από την καθυστέρηση που παρουσιάζει το θέμα του συμβολαίου του και ζήτησε παράταση.

Στη συνομιλία που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος του ζήτησε να είναι τη Δευτέρα (29/07) στην προπόνηση και υποσχέθηκε να του δώσει άδεια σε περίπτωση που κληθεί να υπογράψει.

Ο Ντόρσεϊ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, διότι τα πράγματα δεν έχουν πάει έτσι όπως περίμενε και δεν έχει κλείσει ακόμη σε ομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθει άβολα να βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική, ενώ γίνονται επαφές και διαπραγματεύσεις.

Ο παίκτης μίλησε με τον Σκουρτόπουλο, του εξήγησε το πρόβλημα του και το πως αισθάνεται, και ο 53χρονος τεχνικός του ζήτησε να έρθει, για να κάνει προπονήσεις και να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Αμερική, εάν προκύψει η ανάγκη να δώσει το «παρών» σε μία ενδεχόμενη παρουσίαση ή υπογραφή συμβολαίου.

Ο Ντόρσεϊ είχε ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του (Μέμφις Γκρίζλις) και άλλες δύο, ωστόσο αυτές δεν έχουν ασχοληθεί «ζεστά» μαζί του. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν ξανά σύντομα, με την ελπίδα ο Ντόρσεϊ να είναι την Δευτέρα στην Αθήνα για χάρη της Εθνικής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By