Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία στην ορεινή Ναυπακτία

Λόγω κακοκαιρίας

ekloges2014_2

Προβλήματα στην εκλογική διαδικασία έχει προκληθεί λόγω κακοκαιρίας στην ορεινή Ναυπακτία.

Συγκεκριμένα, λόγω της χιονόπτωσης δεν είχαν ανοίξει ως τις 8.00 το πρωί περίπου πέντε εκλογικά τμήματα, καθώς ήταν αδύνατη η πρόσβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι περιμένουν να ανοίξει ο δρόμος από το εκχιονιστικό μηχάνημα, που ήδη επιχειρεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα βρίσκονται σε ορεινές κοινότητες, που έχουν μικρό αριθμό ψηφοφόρων και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την διαδικασία της ψηφοφορίας, όταν ανοίξουν οι κάλπες.

Σε δύο κοινότητες, το Γρηγόρι και την Ελατόβρυση, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα εκλογικά τμήματα, αφού είναι αδύνατη η πρόσβαση των δικαστικών αντιπροσώπων, λόγω του χιονιού που υπάρχει στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετό χιόνι υπήρχε στη δημοτική οδό από Ελατού προς Γρηγόρι, καθώς και στις κοινότητες Κρυονερίων και Κυδωνέας.

Εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου Ναυπακτίας δούλευαν από τις πρώτες πρωινές στις ορεινές περιοχές για να ανοίξουν ή να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς.

Στο μεταξύ, και στην Αχαΐα με μικρή καθυστέρηση άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στις κοινότητες Βιλιβίνης και Βάλτας, που βρίσκονται στη περιοχή του δήμου Καλαβρύτων.

By