Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Ψευτογιατρός: Ζήτησε 13.000 ευρώ από καρκινοπαθή για θεραπεία με… αποχυμωτή και βότανα

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού. Ο γιος καρκινοπαθούς που κατέληξε ακολουθώντας τις οδηγίες του απατεώνα, που έπαιζε με τον ανθρώπινο πόνο, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Live News» του Mega για την γνωριμία με τον 47χρονο.

Όπως εξήγησε ο γιος του ασθενούς όλα ξεκίνησα από μοναστήρι στο Βόλο. Ο γιος του θύματος είχε ακούσει για τις εναλλακτικές μεθόδους του 47χρονου και έσπευσε να τον συναντήσει.

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω «γιατρέ αυτό και αυτό». Ναι μου λέει «φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή» λέει «και πιστεύω να πάει καλά».

Η δεύτερη φορά που συνάντησε τον απατεώνα που παρουσιαζόταν ως γιατρός σε ανυποψίαστους πολίτες, ήταν στην Αθήνα και μάλιστα σε πασίγνωστο νοσοκομείο. Η συνάντηση, έγινε στην καφετέρια όπου ο γιος του καρκινοπαθούς του κατέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ενώ εκεί δόθηκαν και οι οδηγίες της «θεραπείας» που ακολούθησε ο άτυχος άνθρωπος.

«Μου λέει ‘θέλω 13 χιλιάρικα για όλο αυτό. Τα έδωσα», λέει ο γιος του. Παράλληλα οι χημειοθεραπείες σταματούν κατόπιν προτροπής του ψευτογιατρού. Την ίδια ώρα ο γιος του ασθενούς πρέπει να αγοράσει έναν αποχυμωτή, για να φτιάχνει τα βότανα για τον πατέρα του.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε τη διατροφή. Πάμε μετά από ένα μήνα να κάνουμε μαγνητική και είδαμε ότι ο πατέρας μου έκανε και άλλες μεταστάσεις. Μου λέει ‘θα πρέπει να σταματήσει η χημειοθεραπεία για να κάνουμε αυτά τα βότανα».

Ο ασθενής ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του απατεώνα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρρώσει και να ξεπεράσει τον καρκίνο αλλά αντ” αυτού η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει και το πέρασμα του χρόνου φέρνει μεταστάσεις. Όταν ο ίδιος και ο γιος του, καταλαβαίνουν το λάθος που έκαναν είναι πολύ αργά.

«Υποτίθεται ότι ο πατέρας μου θα γινόταν καλά με αυτή τη θεραπεία».

Η δράση όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού όταν ο γιος του θύματος του ζήτησε εξηγήσεις και αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι «σκότωνε» τον «ασθενή» του τους πρότεινε μία άλλη «θεραπεία».

«Είδα ότι έκανε και άλλες μεταστάσεις ο πατέρας μου και τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι. Ήρθε και του λέω «κοιτάξτε να δείτε, εγώ έκανα μαγνητική στον πατέρα μου και έχει κάνει μεταστάσεις, σας έχω δώσει αυτά τα λεφτά θέλω να μου τα επιστρέψετε πίσω». Και μου τα έδωσε».

Λίγους μήνες μετά ο άτυχος ασθενής αφήνει την τελευταία του πνοή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By