Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε ισόγειο στο Χαλάνδρι – Όλα δείχνουν δολοφονία


Θρίλερ εξελίσσεται σε ισόγειο στην περιοχή του Χαλανδρίου, όταν εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη
.

Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνια και δεμένο με σκοινιά, ενώ άγνωστο παραμένει το φύλο του. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του ισογείου.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για γυναίκα, η οποία ήταν γεωργιανής καταγωγής. Σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, η γυναίκα φέρεται να ήταν οικιακή βοηθός του Έλληνα ενοικιαστή. Η αστυνομία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν τις πληροφορίες, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλα τα στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα, καθώς η γυναίκα βρέθηκε φιμωμένη στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε λίμνη αίματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό, όταν ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία. Όταν βρέθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό. Όλα τα στοιχεία, ωστόσο, παραπέμπουν σε έγκλημα, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει το ανθρωποκτονιών. Πηγές της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία οδηγούν σε δολοφονία. Το στοιχείο, ωστόσο, που ενδέχεται να καθορίσει την εξέλιξη της έρευνας, είναι το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε άλλο σημείο εισόδου της κατοικίας. Ως εκ τούτου, στον καμβά των υπόπτων μπαίνουν και άτομα του περιβάλλοντος του θύματος, ή ακόμα και άτομα που είχαν άμεση πρόσβαση στο σπίτι.

Η γειτόνισσα που έσπευσε να ελέγξει με τον ιδιοκτήτη το σπίτι, δήλωσε:

«Ακούσαμε στη γειτονιά ότι έγινε ένα έγκλημα και βρήκανε μία γυναίκα σκοτωμένη και φιμωμένη, με αίματα γύρω. Ξέραμε ότι σε αυτό το σπίτι έμενε ένας 70χρονος συνταξιούχος και ερχόταν και μία Γεωργιανή. Λίγες μέρες τώρα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, διαμαρτυρόταν ότι κάτι μυρίζει. Πήγα με τον ιδιοκτήτη, για να δούμε από πού προέρχεται η μυρωδιά. Όντως η μυρωδιά ήταν έντονη. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι ο άντρας, αλλά τελικά, όπως μας είπε η αστυνομία, είναι η γυναίκα».

 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By