Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

xionias800_600

Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και βροχές και καταιγίδες στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν επίσης λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή αναμένονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Παράλληλα, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου. Σταδιακά και μέχρι αργά τη νύχτα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των κεντρικών και κυρίως των βόρειων περιοχών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By