Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Public: Αναπτύσσεται και προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους

Τo Public, η ελληνική αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε ότι προέβη σε 57 προσλήψεις για την κάλυψη αναγκών στο υφιστάμενο δίκτυο των καταστημάτων της ανά την Ελλάδα, καθώς και στα κεντρικά της γραφεία.

Οι νέες προσλήψεις εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας που προβλέπει «την περαιτέρω αύξηση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά, την εστίαση στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ανάπτυξη των εργαζομένων της».

Οι νέες θέσεις αφορούν τις πωλήσεις προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), την υπηρεσία επισκευών (service), την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και τον τομέα εκπαίδευσης των εργαζομένων.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2012 μέχρι και σήμερα, με τη μείωση του ΑΕΠ να αγγίζει το 30% και με τα ποσοστά ανεργίας των νέων να βρίσκονται σε ανοδική τροχιά, το Public έχει αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό του σε ποσοστό 60%», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, η οποία «αναμένεται να ανακοινώσει νέες θέσεις εργασίας που θα καλύψουν την επέκταση του δικτύου της».

(Visited 1 times, 1 visits today)