Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

«Πυρά» Αχτσιόγλου κατά Μητσοτάκη για την ομιλία του στο ΣΕΒ

«Το μοντέλο που περιέγραψε είναι φτηνοί και απροστάτευτοι εργαζόμενοι σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας», τόνισε η υπουργός Εργασίας

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε η υπουργός εργασίας κ. Εφη Αχτσιόγλου μέσα από τη σελίδα της στο Facebook για το σχέδιο που ανέπτυξε o πρόεδρος της ΝΔ , μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

«Το μοντέλο που περιέγραψε- τονίζει η υπουργός – είναι φτηνοί και απροστάτευτοι εργαζόμενοι σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τοποθετούμενος κυνικά ως η τελευταία γραμμή άμυνας των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών, υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει την αναβίωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά ως «ιδεοληψίες» τη βελτίωση της θέσης και της διαπραγματευτικής ικανότητας των εργαζομένων, ενώ δήλωσε ότι θα ενισχύσει την ιδιωτική ασφάλιση.

Δυστυχώς για τους εργαζόμενους της χώρας τα μέτρα που υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτά που εφαρμόστηκαν την περίοδο της διακυβέρνησης του κόμματός του.

Ευτυχώς για τους εργαζόμενους της χώρας ο κ. Μητσοτάκης δεν κυβερνά και δεν μπορεί να ανακόψει ούτε την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ούτε την αύξηση του κατώτατου μισθού, ούτε την επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας», τόνισε χαρκτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By