Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Πυρά Άδωνι κατά Βούτση και Δρίτσα

Ο πρόεδρος της βουλής κλείνει το μάτι στην Χρυσή Αυγή.

georgiadis-adonis-5-660_1

Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και στον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm 97,8.

Για τον πρόεδρο της Βουλής  Νίκο Βούτση είπε:
«Θα δεχθεί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς, να κάνει μία τόσο μείζονα αλλαγή στο πολιτικό μας σύστημα με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής; Και το λέει αυτό ο κ. Βούτσης με τέτοιους αγώνες στην Αριστερά -εγώ δεν τους αμφισβητώ- χωρίς να κοκκινίζει;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Για τον εκλογικό νόμο είπε:

«Το bonus εξασφαλίζει ότι θα έχεις πάντα το πρώτο κόμμα στην κυβέρνηση. Άρα ο νικητής των εκλογών θα παίρνει και την ευθύνη της διακυβερνήσεως, γι’ αυτό το bonus δεν πρέπει να καταργηθεί. Αν το καταργήσουν -πιθανόν να συμβεί, δεν είμαι μάντης προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα βρουν τις 200 ψήφους στη Βουλή, αλλά θα φανεί στη διαδικασία- αυτοί που θα το καταργήσουν, θα έχουν πάρει και την ευθύνη γι’ αυτό που θα συμβεί στη χώρα».

Στη συνέχεια, τόνισε :«Μου έκανε αλγεινή εντύπωση, ειλικρινά δεν το περίμενα, γιατί γενικά τον κ. Βούτση τον εκτιμώ, ότι στην πραγματικότητα ο κ. Βούτσης έκλεισε το μάτι στην Χρυσή Αυγή. Είπε ότι δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι, όσον αφορά τον εκλογικό νόμο. Θέλω όμως να υπενθυμίσω, πως όταν κάναμε την ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή προεδρείου, και ο κ. Βούτσης και τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν ψηφίσαμε για να εκλεγεί αντιπρόεδρος από τη Χρυσή Αυγή. Ο λόγος που το κάναμε αυτό ήταν ότι δεν θέλουμε να έχουμε τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή των διαδικασιών στο κοινοβούλιο. Για φανταστείτε αύριο να φτάσουμε τις 200 ψήφους, με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, και άρα η Χρυσή Αυγή στην οποία έκλεισε το μάτι ο κ. Βούτσης, να γίνει ο ρυθμιστής των εξελίξεων στη χώρα».

Τέλος για τον κ Δρίτσα και την πώληση του ΟΛΠ στην κινεζική εταιρεία cosco είπε χαρακτηριστικά: «Από τη μία ο Δρίτσας πουλάει το λιμάνι του Πειραιά στην Cosco για την οποία είχε κάνει και δημοτικό συνδυασμό, το λιμάνι της αγωνίας, με σημαία ότι δεν πρέπει να πουληθεί το λιμάνι… Πουλάει το λιμάνι, τα κάνει θάλασσα με τα πισωγυρίσματα, βγαίνει στα κανάλια και λέει δεν παραιτούμαι γιατί εγώ είμαι Αριστερός. Πάλι καλά που κέρδισε η ‘πρώτη φορά Αριστερά’ για να δει ο κόσμος τι θα πει Αριστερά στην πραγματικότητα. Άνθρωποι εξουσιομανείς που για την καρέκλα κάνουν τα πάντα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By