Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Πυρά Λεβέντη για την ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Καταλαβαίνουμε, ότι ο κ. Τσίπρας χρειάστηκε να απολογηθεί στο εσωτερικό ακροατήριο του γιατί τόσο μεγάλη μετάλλαξη του κόμματος του, όμως μην υποτιμά την κρίση και την νοημοσύνη του λαού μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολη η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας, δήλωσε ότι ο κ. Σόιμπλε ήθελε να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ και ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ λογοκρισία για το ευρώ, όταν μπαίναμε στην Ευρωζώνη και μετά ουδέποτε θέλησε να μας βγάλει από το ευρώ. Όταν όμως απειλούσε την Ευρώπη ο κ. Τσίπρας , όταν πόνταρε ότι θα υποχωρήσει η Μέρκελ, όταν έλεγε ότι θα ενώσει το Νότο κατά του Βορρά, ο Σόιμπλε απειλούσε να μας διώξει από το ευρώ; ή ο κ. Τσίπρας εκβίαζε χωρίς μεταρρυθμίσεις να παίρνει η Ελλάδα τις δόσεις και να εμφανίζεται η χώρα μας ως ο μπαταχτσής της διεθνούς κοινότητας;
Καταλαβαίνουμε, ότι ο κ. Τσίπρας χρειάστηκε να απολογηθεί στο εσωτερικό ακροατήριο του γιατί τόσο μεγάλη μετάλλαξη του κόμματος του, όμως μην υποτιμά την κρίση και την νοημοσύνη του λαού μας, να ξέρει δε ότι έχει πολλά βαρίδια της δραχμής ακόμη στο κόμμα του. Και για αυτό, οι ξένοι ζητούν οικουμενική κυβέρνηση και δεν τον εμπιστεύονται. Υπογράφει μεν και ψηφίζει τα πάντα όμως με ένα άψυχο και κλυδωνιζόμενο στο προσανατολισμό του κόμμα δεν μπορεί να τα εφαρμόσει».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By