Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στην Ρωσία- Πολίτες πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν, 4 παιδιά νεκρά

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, όταν πήρε φωτιά εμπορικό κέντρο στην πόλη Κεμέροβολο της Σιβηρίας – Οι τραυματίες ανέρχονται στους 15

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες εμπορικό κέντρο στην σιβηρική πόλη Κεμέροβολο.

Οι υπηρεσίες διάσωσης εξακολουθούν να επιχειρούν να απεγκλωβίσουν πολίτες που έχουν παγιδευτεί στο κτίριο, ενώ ήδη έχουν διασωθεί 120 άτομα, σύμφωνα με το Υπουργείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών.

Τα θύματα βρίσκονταν στο playroom του εμπορικού κέντρου, όπως ανακοίνωσε η εκρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών, Σβετλάνα Πετρένκο. «Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχουν δεχθεί επί τόπου τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 15, δύο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι εικόνες που έρχονται από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν πυκνούς καπνούς να αναδύονται από το κτίριο, ενώ ένα από τα βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο σε απόγνωση να πηδά από το παράθυρο τετάρτου ορόφου, από όπου βγαίνει μαύρος καπνός.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και εξαπλώθηκε σε ακτίνα 1.500 τετραγωνικών, ωστόσο οι πυροσβέστες σταμάτησαν την περαιτέρω εξάπλωσή της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By