Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Πυροβόλησαν στο πόδι τον Κανέλο αρχηγό της Θύρας 13

«Πόλεμος» για τον έλεγχο της… θύρας 13, των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού πίσω από τον περίεργο τραυματισμό αρχηγικού μέλους της.

Πόλεμος» για τον έλεγχο της… θύρας 13, των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής πίσω από τον περίεργο τραυματισμό αρχηγικού μέλους της, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ πριν από τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ-ΡΕΑΛ.

Στις 20:00 χθες το βράδυ, ο 42χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λ. Κηφισίας με τραύμα στο πόδι. Οι γιατροί δεν αποκλείουν να πρόκειται για βολίδα από πυροβόλο όπλο, κυνηγετικό ακόμη και αεροβόλο, με πιθανότερη την πρώτη εκδοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό είναι συνέχεια της εσωτερικής διαμάχης ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟ, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με «ραντεβού»… μαχαιρώματος έξω από τη Λ. Αλεξάνδρας.

Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν ο δράστης του μαχαιρώματος να είναι ο ίδιος με τον αυτόν του τραυματισμού του 42χρονου στο ΟΑΚΑ. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν πως οι εσωτερικές αιματηρές συμπλοκές σχετίζονται με την διαμάχη για τα «ηνία» της θύρας των φανατικών οπαδών του τριφυλλιού, με κάποιους «δυσαρεστημένους» να επιτίθενται σε σημερινά αρχηγικά μέλη.

By