Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία: Μπούκαρε στο εργαστήριο με λευκή ποδιά – Ρωτούσε αν του έχουν κάνει μάγια

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φονικό στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία με θύμα έναν υπάλληλο φυσικού αερίου και έναν τραυματία από σφαίρα στην πλάτη.

Ο δράστης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν ντυμένος με μια λευκή ποδιά που παραπέμπει σε σεφ ή σε χασάπη και πλησίασε τους δυο άνδρες που εκείνη την ώρα εκτελούσαν εργασίες φυσικού αερίου και βρίσκονταν στο εργαστήριο που διατηρούν στη γειτονιά.

Αφού τους πλησίασε ρώτησε το θύμα «εσύ μου έχεις κάνει μάγια με τη σαηεντολογία;» για να του απαντήσει ο άτυχος άνδρας «σε γνωρίζω ρε φίλε;».

Η απάντηση αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε στον δράστη που άρχισε να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση με τις σφαίρες να τον βρίσκουν στην κοιλιά.

Την ίδια ώρα ο δεύτερος άνδρας τρομοκρατημένος αρχίζει να καλεί σε βοήθεια και να τρέχει με τον δράστη να του λέει «θες και εσύ;» και να γυρνά και να τον πυροβολεί στην πλάτη.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του για να γεμίσει και πάλι το όπλο και να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Την ώρα που πλησίαζε και πάλι στο εργαστήρι όπου ήταν χτυπημένοι οι δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τον συνέλαβαν άμεσα αφού δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Μάλιστα φώναζε πως «μου έχουν κάνει μάγια» και γενικά ήταν σε πολύ περίεργη κατάσταση.

Μάλιστα όπως αναφέρουν γείτονες η συμπεριφορά του ήταν γενικά προβληματική και αρκετές φορές είχε δημιουργήσει προβλήματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By