Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Range Rover: Αποκαλύφθηκε η πρώτη φωτογραφία του

Η Land Rover ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Range Rover και αποκάλυψε την πρώτη εικόνα του νέου πολυτελούς μοντέλου της. Το νέο Range Rover αναμένεται να ξεκινήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του την Τρίτη 26 Οκτωβρίου.

Η πολυτελής βρετανική μάρκα, Land Rover, ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουργιο μοντέλο της χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη πολυτέλεια, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την υψηλή τεχνολογία και το ανώτατο επίπεδο άνεσης. «Το νέο Range Rover είναι ένα όχημα με απαράμιλλο χαρακτήρα, με απόλυτα ελεγχόμενη συμπεριφορά και με ένα αψεγάδιαστο περιβάλλον ηρεμίας και ευεξίας στην καμπίνα», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Prof Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover.

Το Range Rover εδώ και πέντε δεκαετίες το Range Rover διακρίνεται για την καινοτομία του. Έχει καταφέρει να θεωρείται το απόλυτο πολυτελές SUV για βασιλείς, πολιτικούς, επιχειρηματικούς ηγέτες και διασημότητες σε όλον τον κόσμο, συνδυάζοντας την απαράμιλλη φινέτσα και την ασύγκριτη ικανότητα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

«Το νέο Range Rover είναι ένα όχημα με απαράμιλλο χαρακτήρα, με απόλυτα ελεγχόμενη συμπεριφορά και με ένα αψεγάδιαστο περιβάλλον ηρεμίας και ευεξίας στην καμπίνα» δηλώνει ο Prof Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover. Και πρόσθεσε: «Προϊόν δημιουργικής σκέψης και εμμονής με την τελειότητα, δεν ακολουθεί τη μόδα ή τις τάσεις, αλλά υιοθετεί μία νεωτεριστική σχεδιαστική φιλοσοφία, σε συνδυασμό με 50 και πλέον χρόνια εξέλιξης, και είναι πολύ απλά το πιο επιθυμητό Range Rover που έχουμε δημιουργήσει ποτέ».

Από το 1948 η Land Rover κατασκευάζει οχήματα 4×4 υψηλών προδιαγραφών. Η γκάμα των μοντέλων της απαρτίζεται από τα Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar και Range Rover Evoque. Το 80% αυτής της σειράς μοντέλων εξάγεται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By