Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Ραντεβού για τις βίζες στη Βουλή δίνουν Καμμένος και Κοτζιάς

Αναζωπύρωση της άγριας κόντρα Καμμένου – Κοτζιά αναμένεται την Παρασκευή στη Βουλή, οπότε και θα συζητηθεί η επίκαιρη επερώτηση των ΑΝΕΛ για την υπόθεση των εταιρειών βίζας που έχουν συνάψει συμβάσεις με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι καταγγελίες Καμμένου για τις σχέσεις Κοτζιά- Σόρος στο θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο του Οκτωβρίου που οδήγησαν στην παραίτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και για τις οποίες ο επικεφαλής του «Πράττω» έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να λογοδοτήσει ο «εθνικός συκοφάντης» αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη την αντιπαράθεση, πολώνοντας το ήδη οξυμένο πολιτικό κλίμα.

Δεν είναι γνωστό αν θα θελήσει να παρέμβει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να απαντήσει στον πρώην κυβερνητικό εταίρο με τον οποίο βρίσκονται στα μαχαίρια.

Η επίκαιρη επερώτηση σχετικά με τη «διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη παρόχων υπηρεσιών υποστήριξης των προξενικών γραφείων διπλωματικών αρχών» κατατέθηκε στις 29 Μαρτίου με τις υπογραφές του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και των βουλευτών Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, Κώστα Κατσίκη και Αριστείδη Φωκά.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί αμέσως μετά τη λήψη απόφασης για την άρση ή μη της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση της Novartis, του Μάριου Σαλμά για τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις, του Παύλου Πολάκη μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Πάνου Καμμένου μετά από μήνυση του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By