Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Ραντεβού Πιεμπονγκσάντ με Αλαφούζο και Deloitte

Ο Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε την Τετάρτη με στελέχη της Deloitte σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ την Πέμπτη αναμένεται και συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα προκειμένου να έχει μία σειρά από σημαντικά ραντεβού για το ενδεχόμενο απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα το πρωί είχε συνάντηση με στελέχη της εταιρίας που έχουν αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο. Για την ώρα φέρεται να μην έχει προκύψει κάτι το ανησυχητικό και όλα φαίνεται να είναι κοντά σε αυτά που ανέμενε.

Πλέον, το επόμενο σημαντικό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη όταν και αναμένεται να δει τον Γιάννη Αλαφούζο. Από την συνάντηση αυτήν θα υπάρξει μία νεότερη εικόνα σχετικά με το πως προχωρά η διαδικασία αλλαγής σκυτάλης στην πράσινη ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Πιενμπογκσάντ δεν αποκλείεται πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα να βρεθεί και στο «Γ. Καλαφάτης» προκειμένου να μιλήσει με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By