Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσίευμα «βόμβα» για παραίτηση από τον ΠΑΟΚ, ενοχλημένος ο Ρουμάνος προπονητής

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που τον εμφανίζει να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ προχώρησε στους συνεργάτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “playsport.rο” ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός πως δεν έγιναν οι μετεγγραφές που θα ήθελε το καλοκαίρι και πως δεν είχε την στήριξη που θα ήθελε από την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, τονίζεται πως -αφού εξασφάλισε την ευρωπαϊκή πρόκριση του ΠΑΟΚ- θα υποβάλει την παραίτηση του μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία. Στο δημοσίευμα γίνεται και αναφορά για την εθνική Ρουμανίας.

Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε αναστάτωση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. “Απέχει 150% από την πραγματικότητα“, ήταν το σχόλιο του.

Αποσπάσματα από το δημοσίευα του “playsport.rο”,
«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση, η οποία έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την αβεβαιότητα στις αίθουσες του ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να διαπραγματευτεί τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, η τελική συζήτηση θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όντας δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων!

Αφού κατάφερε, για άλλη μια φορά, να πετύχει αξιόλογα πράγματα με τον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε αποφασίζει να λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα, αφού πρώτα αυτή προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Europa Conference Legue.

Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport , υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι “ελεύθερος” προπονητής μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία, ενώ ήταν ένας από τους προπονητές στη λίστα της Ομοσπονδίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Για να πάρουν τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου, οι Ραζβάν Μπουρλεάνου και Μιχάι Στοϊτσίτα πήγαν στη Θεσσαλονίκη, όμως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν δυσάρεστη έκβαση για τη Ρουμανία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By