Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε την «πόρτα» της εξόδου

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών ακόμα δεν έχουν φέρει κάποια συμφωνία και ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να κοιτάζει προς την… έξοδο.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι πλέον ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Ισπανός αμυντικός δεν τα έχει βρει ακόμα με την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλους συλλόγους, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο δεν τα βρίσκουν σε μια πολύ σημαντική «λεπτομέρεια». Ο αρχηγός της ομάδας επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά η διοίκηση του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση για ένα μόνο χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να είπε στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ πως «δεν θα δεχθώ την πρόταση που μου κάνατε κι από εδώ και στο εξής είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων», με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να απαντά «αν έχεις μια καλή προσφορά θα το κατανοήσουμε».

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ευρώπη που τονίζουν πως ο 34χρονος αμυντικός έριξε… ατάκα περί «δημιουργίας μιας φοβερής ομάδας στην Παρί Σεν Ζερμέν με εμένα και τον Μέσι» κάτι που όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By