Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ρεκόρ παραγγελιών για τη Ferrari εν μέσω κορονοϊού!

Οι παραγγελίες για τη Ferrari ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδό τους, παρά την παγκόσμια κρίση του νέου κορονοϊού, αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρείας Louis Camilleri.

Τα πέντε νέα μοντέλα που παρουσίασε η Ferrari το 2019 «τα έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό η αγορά» και «στηρίζουν το χαρτοφυλάκιο παραγγελιών μας για το 2020, το οποίο είναι πιο ισχυρό από ποτέ» δήλωσε ο Louis Camilleri, ενώπιον της γενικής συνέλευσης των μετόχων στο Άμστερνταμ.

«Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα λήξει» η έκτακτη κατάσταση που συνδέεται με τον κορονοϊό, «όμως το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και η Ferrari είναι έτοιμη για την επανεκκίνηση» της παραγωγής, συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε, δε, ότι «τα αποτελέσματα ρεκόρ του 2019 έβαλαν τον όμιλο σε θέση να αντιμετωπίσει το μέλλον».

Ο όμιλος αναμένεται να δημοσιεύει τα αποτελέσματα τριμήνου στις 4 Μαΐου. Αυτήν την ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή στο εργοστάσιο του Maranello, εφόσον δώσουν το πράσινο φως οι ιταλικές αρχές.

Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, κληρονόμος της οικογένειας Agnelli, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα του ομίλου είναι η ασφάλεια του προσωπικού.

Σε συνεργασία με την περιφέρεια, τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τους επιστήμονες, η αυτοκινητοβιομηχανία εκπόνησε το σχέδιο «Back on Track» για τη σταδιακή επαναλειτουργία και με ασφάλεια της μονάδας του Maranello.

Για όσο διάστημα το εργοστάσιο της Ferrari δεν συναρμολογούσε αυτοκίνητα, οι εργαζόμενοι κατασκεύαζαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη γραμμή παραγωγής, βαλβίδες για αναπνευστήρες, συμμετέχοντας κι εκείνοι στη συλλογική προσπάθεια της μάχης κατά της πανδημίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By