Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Ρέντσι: Είμαστε σε επαφή με Σαμαρά

«Παρακολουθούμε την κατάσταση με το πορθμείο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία, είμαστε σε επαφή με τον πρωθυπουργό Σαμαρά και ήδη το Πολεμικό μας Ναυτικό έχει εμπλακεί κατά το μέγιστο δυνατό»

rentsi600_260214

«Παρακολουθούμε την κατάσταση με το πορθμείο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία, είμαστε σε επαφή με τον πρωθυπουργό Σαμαρά και ήδη το Πολεμικό μας Ναυτικό έχει εμπλακεί κατά το μέγιστο δυνατό» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σχολιάζοντας τη δραματική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων που επιβαίνουν στο φλεγόμενο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Norman Atlantic.

Σημειώνεται ότι η αρμοδιότητα της διάσωσης έχει περάσει στο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Ιταλίας επειδή το επιβατηγό βρίσκεται εντός ιταλικών χωρικών υδάτων.

«Οι κ. Σαμάρας και Ρέντσι είναι σε ανοιχτή γραμμή, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, θα διατεθούν ό,τι μέσα χρειάζεται για να διασωθούν οι άνθρωποι» επισήμανε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By