Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Reuters: Η ελληνική κυβέρνηση ντροπιάστηκε με την Κορακάκη

Διεθνής η ξεφτίλα και το ρεζιλίκι μετά τον αποκλεισμό της χρυσής Άννας Κορακάκη σε εκδήλωση για τους Ολυμπιονίκες στο προεδρικό Μέγαρο

korakaki-reuters

Μέχρι το πρακτορείο ειδήσεων Reuters έφτασε το σίριαλ με την πρόσκληση ή μη της Άννας Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ο Προκόπης Παυλόπουλος τίμησε τους έλληνες Ολυμπιονίκες.

«Η ελληνική κυβέρνηση ντροπιάστηκε μετά το λάθος με την Κορακάκη», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του Reuters.

«Η ελληνική κυβέρνηση βρέθηκε σε αμηχανία την Πέμπτη αφότου η ειδική τελετή προς τιμήν της ολυμπιακής ομάδας της χώρας έγινε χωρίς την Άννα Κορακάκη, μία από τους τρεις χρυσούς Ολυμπιονίκες του Ρίο», σημειώνεται στο δημοσίευμα και κατόπιν ο αρθρογράφος, Graham Wood, αναφέρει ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε με τους άλλους Ολυμπιονίκες με την Κορακάκη να μην μπορεί να δώσει το «παρών» καθώς έλειπε για διακοπές.

«Οι Αρχές ειδοποίησαν τους αθλητές αργά το βράδυ της Τετάρτης για την τιμητική εκδήλωση», εξηγεί ο Graham Wood, πριν παραθέσει τις δηλώσεις του πατέρα της Άννας, Τάσου Κορακάκη: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι’ αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Reuters, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υποβάθμισε το θέμα.

newsbeast.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)