Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Reuters: Τα σχέδια περί επιστροφής στη δραχμή φανερώνουν το χάος στο ΣΥΡΙΖΑ

«Χάος» επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που δημοσιεύει όλες τις διαφορετικές απόψεις και το plan b του Βαρουφάκη για Grexit

tsipras-varoufakis-tsakalotos-dragasakis

Στα μυστικά σχέδια που είχαν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή της χώρας στην δραχμή σχολιάζει σε νέο του δημοσίευμα το Reuters υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα σαφές πόσο σοβαρά ήταν όλα αυτά τα σχέδια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή της σε εθνικό νόμισμα, ωστόσο, είναι λογικό να ζητούνται εξηγήσεις για τα Plan B των κ. κ. Γ. Βαρουφάκη και Π. Λαφαζάνη.

Τα σχέδια αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα έπειτα από τις κρίσιμες ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα προκειμένου να εγκριθούν τα νέα μέτρα λιτότητας που πρέπει να εφαρμόσει η χώρα ώστε να λάβει το νέο πακέτο βοήθειας.

Όπως σχολιάζει το δημοσίευμα ο Αλέξης Τσίπρας πάλεψε για να κρατήσει το κόμμα ενωμένο την κρίσιμη αυτή στιγμή, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

(Visited 1 times, 1 visits today)