Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Ρήγας: Δεν πάμε σε εκλογές

Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από τις δηλώσεις του βουλευτή Κατσίκη των ΑΝΕΛ, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Ρήγας απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να διενεργηθούν εκλογές.

Μιλώντας στον real fm, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση», να γίνουν, για να εξηγήσει ότι «μια τέτοια αναστάτωση διαμορφώνει ακόμα χειρότερο τοπίο στην οικονομία». Ο κ. Ρήγας, εκτίμησε πως θα υπάρξουν υποχωρήσεις στα παράλογα πράγματα που ζητούνται αυτή τη στιγμή.

Και εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ, ανέφερε πως «δεν μπορεί να διαμορφώνει ένα τοπίο εκβιάζοντας. Εμείς και τη διαπραγμάτευση έχουμε κάνει και συμβιβασμούς κάναμε. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά. Δεν μπορούμε να συμψηφίσουμε τη στάση τη δική μας με τη στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Υπογράμμισε δε, ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα δίλημμα (μέτρα ή εκλογές), καθώς όπως τόνισε «δηλώσεις όπως αυτές των κκ Ντάισλεμπλουμ, Πιτέλα, Κερέ λένε ότι είναι ξεπερασμένη η έκθεση του ΔΝΤ. Και εμφανίζεται η βασική αντίθεση ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλους δημοσιονομικούς περιορισμούς. Είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα».

(Visited 1 times, 1 visits today)