Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ρήγας: Δεν σκεφτόμαστε τις εκλογές

Ο επανεκλεγείς γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Real 97,8, δήλωσε: «Εκλογές δεν χρειάζεται να γίνουν, δεν είναι στη σκέψη μας να γίνουν, για τον απλό λόγο ότι υλοποιούμε ένα σχέδιο που είναι από έγκριση σε τρεις απανωτές εκλογές, έχουμε κάνει πολλά βήματα και αλλαγών μέσα στην ελληνική κοινωνία, αλλά και μάχες που δόθηκαν στο εξωτερικό, έχει ανατραπεί το τοπίο στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ρήγας, ανέφερε: «Αυτό σημαίνει ότι πριν από ένα χρόνο δεν ήμασταν έτσι. Βλέπετε αλλαγές και στη σκέψη και στην πολιτική που ασκείται από τη μεριά των σκληρών κύκλων του νεοφιλελευθερισμού και ο κ. Σόιμπλε».

Τέλος ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «έγινε η ευρωμεσογειακή διάσκεψη, από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες πρωθυπουργοί συμφώνησαν σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι στην Ευρώπη αντιλαμβάνονται πλέον και πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μοντέλο των δημοσιονομικών περιορισμών, της ακραίας κοινωνικής καταστροφής και αυτό έχει αποτελέσματα, το ζούμε σήμερα, το σχέδιό μας δεν σημαίνει με τίποτα εκλογές, γιατί αυτό ανατρέπει όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By