Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

«Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» (ΡΙΖ.Ε.Σ.) το νέο κόμμα του Β. Καπερνάρου

«Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων»

kapernaros

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε την πρόταση ίδρυσης του κόμματος «Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός» (ΡΙΖ.Ε.Σ.), του οποίο διατελεί πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, ο Βασίλης Καπερνάρος.

Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν 213 πρόσωπα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και ανεξάρτητος βουλευτής, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος είχε ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ.

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένας αρχαιοελληνικός κίονας σε μπλε χρώμα και δίπλα τα αρχικά του κόμματος. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καπερναρός σημειώνει ότι ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός «ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους “Ελληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας».

Ακόμη, αναφέρει ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του νέου κόμματος:

«Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους “Ελληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας».

Και καταλήγει ο κ. Καπερνάρος:

«Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By