Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Ρόδος: Άγνωστος μπήκε στο δωμάτιο και ξάπλωσε με το ζευγάρι που ήδη κοιμόταν!

Ξύπνησαν όταν ο άγνωστος άρχισε να τους… χαϊδεύει – Επρόκειτο για έναν μεθυσμένο Γερμανό, που ισχυρίστηκε πως μπέρδεψε τα δωμάτια

rodos-2

Το σοκ της ζωής του υπέστη ένα ανδρόγυνο Πολωνών που παραθερίζουν σε ένα ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν αντιλήφθηκαν ότι είχαν κοιμηθεί… αγκαλιά με έναν παντελώς άγνωστό τους άνδρα ο οποίος μάλιστα ήθελε και κάτι περισσότερο από έναν απλό ύπνο!

Το ζευγάρι κοιμόταν βαριά και δεν κατάλαβε πότε άνοιξε η πόρτα του δωματίου στο οποίο διαμένουν και μπήκε ο Γερμανός του… διπλανού, τύφλα στο μεθύσι!

Εκείνος ξάπλωσε δίπλα τους σαν κύριος και μάλιστα κάποια στιγμή άρχισε να… χαϊδεύει τη γυναίκα, η οποία δεν το αντιλήφθηκε μέσα στον ύπνο της! Ξύπνησε, όμως, ο σύζυγός της, που έγινε πυρ και μανία όταν διαπίστωσε ότι στο κρεβάτι του βρισκόταν και ένας τρίτος!

Ο παρείσακτος το έβαλε στα πόδια και επέστρεψε στο δωμάτιό του, όπου τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί μετά τη μήνυση που υπέβαλε το ζευγάρι των Πολωνών.

Ο Γερμανός δικαιολογήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και μπέρδεψε τα δωμάτια (!), ενώ ισχυρίστηκε και ότι δεν θυμόταν τι έκανε στο κρεβάτι του ζεύγους!

protothema.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)