Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ροναλντίνιο: Το δικαστήριο αρνήθηκε 1,6 εκατ. δολάρια για την προσωρινή αποφυλάκισή του!

Παρατείνεται η διαμονή του Ροναλντίνιο στη φυλακή, καθώς η εισαγγελία στην Παραγουάη απέρριψε τα 1,6 εκατ. δολάρια που πρόσφεραν οι νομικοί του Βραζιλιάνου ως εγγύηση για την αποφυλάκισή του.

Για δέκατη μέρα παρέμεινε πίσω από τα κάγκελα ο Ροναλντίνιο μετά τη σύλληψή του για προσπάθεια παράνομης εισόδου στην Παραγουάη, με πλαστό διαβατήριο.

Οι δικηγόροι του επιχείρησαν σήμερα ξανά να έρθουν σε διακανονισμό για να αφεθεί ελεύθερος μετά από καταβολή εγγύησης ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων, αλλά η εισαγγελία της Παραγουάης ήταν ξανά αρνητική.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει ξανά προσπάθεια από τους δικηγόρους του παλαίμαχου Βραζιλιάνου σούπερσταρ, ώστε να καταβληθούν 800.000 δολάρια για να τερματιστεί η προφυλάκισή του και να μεταφερθεί σε σπίτι στην πρωτεύουσα της χώρας, Ασουνσιόν, όπου θα φρουρείτο περιμένοντας τη δίκη του.

Η πρόταση, όπως και τώρα, δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο με την εξήγηση ότι αφενός το ποσό είναι πολύ μικρό αναλογικά με την οικονομική επιφάνεια του Ροναλντίνιο, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε θέμα ενδεχόμενης προσπάθειας διαφυγής του από την χώρα. Συνεπώς ο Βραζιλιάνος παραμένει στη φυλακή περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By