Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ρονάλντο για κορωνοϊό: «Σας μιλάω σαν γιος, πατέρας, άνθρωπος – Ακούστε τους ειδικούς»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα μέσω Instagram, δείχνοντας το πιο ανθρώπινο πρόσωπό του και ζητώντας απ’ όλους μας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Η φωνή του είναι σημαντική. Το να μιλήσει εκείνος και να τον ακούσουν μέσω Instagram τα εκατομμύρια των οπαδών του, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευαισθητοποιήθηκε όπως όφειλε και προσπάθησε με τη σειρά του να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.

«Ο κόσμος βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή απ’ όλους μας. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω όχι ως ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί έντονα από τις πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες μας επηρεάζουν και μας αφορούν όλους.

Είναι σημαντικό άπαντες να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων αναφορικά με το πώς πρέπει να χειριστούμε της κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

Θέλω να στείλω τη συμπόνια μου σε όσους έχασαν κάποιον δικό τους και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον κορωνοϊό, όπως συμβαίνει με τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τις σκέψεις μου σε όλους τους εκπληκτικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους, ώστε να σώσουν όλους εμάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By