Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Ρούλα Καλαρά: Το πρόσωπο «πίσω» από το κίνημα «Παραιτηθείτε» (βίντεο)

Η εμπνεύστρια του κινήματος «Παραιτηθείτε» είναι η Ρούλα Καλαρά

roula kalara2

Για το πώς ξεκίνησε το κίνημα «Παραιτηθείτε», τον λόγο που ντρέπεται για τον Ανδρέα Νεφελούδη αλλά και για τις αντιδράσεις των κυβερνητικών στελεχών μίλησε η εμπνεύστρια της πρωτοβουλίας, φιλόλογος Ρούλα Καλαρά.

«Ξεκινήσαμε δύο στο Facebook για να κάνουμε πλάκα και να γελάμε. Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε γίνει εκατό και σε μια εβδομάδα 500. Φτιάξαμε μια μυστική ομάδα 1000 ατόμων και συνενοούμασταν. Μέσα σε δύο μήνες αυτό σοβάρεψε και απλώθηκε πολύ σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου και κατέληξε σήμερα στην πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση» εξήγησε η κα.Καλαρά μιλώντας Mega.

«Σε αυτούς τους οχετούς του ψέματος της λάσπης και της συκοφαντίας είναι αδύνατον να απαντήσει ένας νορμάλ άνθρωπος μέσα σε πέντε λεπτά» δήλωσε η εμπνεύστρια του κινήματος μιλώντας για τις επιθέσεις που δέχεται το κίνημα από τα στελέχη της κυβέρνησης.

Ενώ παράλληλα εκτόξευσε τα πυρά της και κατά του ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη λέγοντας: «Με τον Νεφελούδη υπήρξαμε σύντροφοι για 40 χρόνια. Ήμασταν μαζί στο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ και ήμουν από τους ελάχιστους που τον ψήφισαν. Ντρέπομαι πολύ για λογαριασμό του. Αισθάνομαι τέτοιο αποτροπιασμό για την πολιτική αλητεία που έβγαλε αυτός ο άνθρωπος που δεν θέλω να απαντήσω τίποτα».

Μιλώντας για τους Αγανακτισμένους και το δικό της κίνημα Παραιτηθείτε η Ρούλα Καλαρά τραβά μια σαφής διαχωριστική γραμμή. «Ένας όχλος που έδωσε Γη και Ύδωρ στην Χρυσή Αυγή. Μέσα από αυτό το κίνημα φούντωσε η Χ.Α και ζωντάνεψε ο ναζισμός στη χώρα» δήλωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By