Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ρούντιγκερ για Premier League: «Δώστε τον τίτλο στη Λίβερπουλ»

Μπορεί η Premier League και οι 20 ομάδες να οργανώνονται τάχιστα για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά το ενδεχόμενο αγώνων εν μέσω κορωνοϊού, σε κλειστά γήπεδα και με ρίσκο για την υγεία μόνο ιδανικό δεν φαντάζει για τον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο Γερμανός αμυντικός της Τσέλσι εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η το πρωτάθλημα, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Κι αν το να σταματήσει εδώ η χρονιά αφήνει εκρρεμότητες για το αγωνιστικό σκέλος, ο ίδιος προτείνει τη λύση: ο τίτλος στη Λίβερπουλ!

Όπως δήλωσε στο «ZDF», οι Reds είναι έτσι κι αλλιώς οι ηθικοί πρωταθλητές της φετινής Premier League και θα ήταν κρίμα να χάσουν την κούπα που θα κέρδιζαν έτσι κι αλλιώς αν επανάρχιζαν οι αγώνες.

«Ειλικρινά, όσο αφορά εμένα μπορούν να δώσουν τον τίτλο στη Λίβερπουλ. Στο τέλος της ημέρας το αξίζουν, είχαν μια εξαιρετική σεζόν και είναι μπροστά στη βαθμολογία με… δεν ξέρω κι εγώ πόσους βαθμούς. Το θέμα είναι ότι θα τον κατακτούσαν έτσι κι αλλιώς, για αυτό πιστεύω ηθικά τους ανήκει.

Φυσικά, ελπίζω ότι η σεζόν θα σταματήσει, θα είναι ευχή όλων. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε παρά τον κίνδυνο την ώρα που άνθρωποι πεθαίνουν από τον ιό κάπου στον κόσμο, δεν ξέρω αν θα τα είχα καλά με τη συνείδησή μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By