Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη

Καταδικάζει την επίθεση ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας

Επίθεση στο σπίτι του γγ της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας προκαλώντας βανδαλισμούς με συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Ρουβίκωνας αφορμή στάθηκε η «δίωξη των αγωνιστών Ν. Ποργιώτη και Γ. Καλαϊτζίδη με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της «φθοράς ιστορικού μνημείου» για την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας με μπογιές στη Βουλή, στις 21 Μάη»


Μυλωνάκης: «Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται»

«Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Μυλωνάκης για την επίθεση στο σπίτι του.

Καταδικάζει την επίθεση ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας

«Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, με δήλωση απόλυτης καταδίκης για τη στοχοποίηση σπιτιών βουλευτών και την επίθεση στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής

Το περιστατικό καταδίκασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ύπουλη και άνανδρη επίθεση μέσα στη νύχτα.

«Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον «Ρουβίκωνα». Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη», είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Μία ακόμη θρασύδειλη ενέργεια, λέει ο Δένδιας

Tweet για την επίθεση έκανε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας λέγοντας πως πρόκειται για «μία ακόμη θρασύδειλη ενέργεια που πρέπει να τύχει της αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας»

By