Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Σακελλαρίδης: Άνευ υφεσιακών μέτρων η λίστα

«Η λίστα που επεξεργάστηκε το οικονομικό επιτελείο μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας για εμάς και τους εταίρους»

sakellaridis

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων δεν θα περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα καθώς κινείται «στον αντίποδα της μνημονιακής λογικής».

Αυτό αντίθετα με «τις περικοπές δηλαδή για τις οποίες είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση Σαμαρά με το mail Χαρδούβελη», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή» σημείωσε πως, η κυβέρνηση εκτιμά πως «η λίστα που επεξεργάστηκε το οικονομικό επιτελείο μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας για εμάς και τους εταίρους» και επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει μέσα σε δύο μήνες να αλλάξει το κλίμα στην ελληνική κοινωνία.

Για τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφερε: «προωθούμε τη διαδικασία αδειοδότησής τους για να μπει τάξη στο ραδιοτηελοπτικό τοπίο και να εισπράξει το Δημόσιο αυτά που δικαιούται». Για την ΕΡΤ σημειώνει πως είναι θέμα λίγων εβδομάδων η ανασύστασή της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By