Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Σακελλαρίδης: «Ο κατ΄οίκον περιορισμός με βραχιολάκι δεν αποτελεί απελευθέρωση»

«Η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν είναι ρουσφέτι, είναι υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας» επισημαίνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

sakellaridis

«Η λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και σχεδόν δύο 24ωρα έχει χάσει την μιλιά της για τους εκατοντάδες νεκρούς πρόσφυγες στην Μεσόγειο, αφού η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τις λαϊκίστικες κορώνες της. Παρόλα αυτά έχει το θράσος να μιλάει για ρουσφέτια σε τρομοκράτες» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, και σημειώνει: «Λογικό. Από ρουσφέτια ξέρει καλά και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά με αποκαλύψεις από τα πεπραγμένα της».
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν είναι ρουσφέτι, είναι υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας».

«Όμως αξίζει να αναφέρουμε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ο κατ” οίκον περιορισμός με βραχιολάκι δεν αποτελεί απελευθέρωση. Και να υπενθυμίσουμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την υπόθεση του γνωστού κ. Καραβέλα της Siemens, ο οποίος δεν φορούσε βραχιολάκι και ακόμα καταζητείται…» καταλήγει ο κ. Σακελλαρίδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By