Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Σακελλαρίδης: Το αποτέλεσμα συνιστά σοβαρή διαίρεση στην ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Tο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για την συμφωνία με τους πιστωτές

sakellaridis

Το πρόβλημα που δημιουργεί στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ η αποστασιοποίηση 39 βουλευτών του κόμματος ανέδειξε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

 

«Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας συνιστά σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε, εκφράζοντας ουσιαστικά τον προβληματισμό του Αλέξη Τσίπρα για τον διαχωρισμό 39 βουλευτών του και ιδίως στελεχών που κατέχουν υπουργικές θέσεις και υψηλά αξιώματα όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν παρέλειψε πάντως να αναφέρει ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για την συμφωνία με τους πιστωτές.

«Σήμερα η Βουλή έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συμφωνία, ψηφίζοντας τα δύσκολα μέτρα.

Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας, όμως, συνιστά σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

32 Βουλευτές αποφάσισαν να μην στηρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς καταψηφίζοντας την επιλογή της για αποτροπή του κινδύνου της χρεοκοπίας.

Βασική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της Συμφωνίας, το αμέσως επόμενο διάστημα», αναφέρει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

(Visited 1 times, 1 visits today)