Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Σάλος με τη δήλωση Δρίτσα για βιασμούς παιδιών στη Μόρια – Νέα δήλωση του βουλευτή

Ένα απίστευτο σχόλιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης για το προσφυγικό με αναφορά για βιασμούς παιδιών. Τι αναφέρει σε νεότερη δήλωσή του ο βουλευτής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας ισχυρίστηκε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» και σημείωσε ότι καλλιεργείται κλίμα… τρομολαγνείας.

Είχε προηγηθεί ο κ. Καρανικόλας που είπε ότι στη Μόρια γίνονται βιασμοί παιδιών. Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον κ. Καρανικόλα να του απαντά: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;».

Ο κ. Δρίτσας αντέδρασε λέγοντας ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση»

Ο ίδιος κατηγόρησε τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για τρομολαγνεία».

Νέα δήλωση Δίτσα: Στημένα σχόλια
Ο κ. Δρίτσας σε δήλωσή του έκανε λόγο για στημένα σχόλια αναφορικά με την κριτική που άσκησε απέναντι στα λεγόμενα του εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρου Καρανικόλα.

Όλες οι πληρωμές Νοεμβρίου του ΟΠΕΚΑ

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ.» υπογράμμισε ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες» πρόσθεσε.

«Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By