Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Σάλος στην Τουρκία: Άνδρας απειλεί με σπασμένο ποτήρι την πρώην σύζυγο σε δημόσια θέα

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από την Τουρκία, όπου ένας άντρας ασκεί βία στην πρώην σύζυγό του απειλώντας τη με ένα σπασμένο ποτήρι μέσα σε ένα καφέ, ενώ εκείνη έχει το 4 μηνών μωρό της δίπλα της σε ένα καροτσάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης του ζευγαριού που είχε χωρίσει εδώ και 3μήνες, σε καφετέρια στην πόλη Σόμα της επαρχίας Μανίσα στη δυτική Τουρκία.

Στη διάρκεια τη συζήτησης, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Hurriyet από κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε στο σημείο, ο δράστης σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε κατά της πρώην συζύγου του κρατώντας ένα σπασμένο ποτήρι στο χέρι, αγνοώντας τους υπόλοιπους πελάτες που τον παρατηρούν με φρίκη και φόβο.

Όταν υπάλληλος και άλλοι πελάτες της καφετέριας έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, αυτός τους επιτέθηκε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανάλογων επιθέσεων καθώς στην Τουρκία η ενδοοικογενειακή βία και οι γυναικοκτονίες παραμένουν ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By