Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σαμαράς: Αδιανόητη η απόφαση κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα

«Οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές»

samaras

Για πρωτοφανή απόφαση κάνει ο λόγος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στην πρόθεση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη να απελευθερώσει όλους του παράνομους μετανάστες από τα κέντρα κράτησης και να σταματήσει στις συλλήψεις του στα σύνορα.

«Απίστευτη, αδιανόητη και προκλητική» απόφαση αναφέρει ο κ. Σαμαράς και κάνει λόγο για προσπάθεια του Πανούση «να ανοίξει τα σύνορα σε κάθε παράνομο μετανάστη».

«Σύμφωνα με αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ανοίγουν αύριο (σ.σ Τετάρτη όλα τα κέντρα κράτησης και αφήνονται όλοι οι παράνομοι μετανάστες ελεύθεροι, να κυκλοφορούν στα κέντρα των πόλεων. Επίσης, σύμφωνα με την εντολή της κυβέρνησης όποιος παράνομος μετανάστης πλέον έρχεται στη χώρα μας, δεν θα κρατείται και θα του δίνεται 6μηνη άδεια παραμονής! Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών στη χώρα» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές και επιπλέον θα υπάρχουν και συνέπειες στη σχέση μας με την Ευρώπη. Δυστυχώς, οι χειρότερες προβλέψεις μας επαληθεύονται. Τους καλούμε να ανατρέψουν αμέσως την ανεύθυνη αυτή απόφαση» σημειώνει ο κ. Σαμαράς.

By