Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Σας ευχαριστούμε. Τολμάμε, αλλάζουμε και συνεχίζουμε…

Από τον Μάρτιο του 2012 που η ομάδα του thepaper.gr ανέβασε το πρώτο της άρθρο πέρασε πολύς καιρός…

Ο πολιτικά συμπυκνωμένος χρόνος, οι κοινωνικές αναταραχές, οι συγκρούσεις, οι εκλογές, οι οβιδιακές μεταβολές στο πολιτικό τοπίο, η βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή και πρωτίστως η επικαιρότητα, μας ωρίμασαν όλους.

Μας ωρίμασαν, αλλά δεν μας άλλαξαν. Δεν μας άλλαξαν, όμως κάποιες αλλαγές κρίθηκαν αναγκαίες

Η εμπιστοσύνη σας, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε με την άνοδο της επισκεψημότητας, η τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και το αίσθημα της ευθύνης για σωστή και ποιοτική ενημέρωση μας οδήγησαν σε κάποιες αλλαγές. Αλλαγές που έχουν ως μοναδικό στόχο και σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας προς εσάς. Εσάς που μας ακολουθείτε και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Στην προσπάθεια μας αυτή, να παρέχουμε δηλαδή ένα  ακόμα καλύτερο και ποιοτικότερο ενημερωτικό προϊόν, τολμάμε και αλλάζουμε. Αλλάζουμε το thepaper.gr και το αναβαθμίζουμε. Το αναβαθμίζουμε ώστε να είναι πιο εύχρηστο και πιο φιλικό στον αναγνώστη. Το επανασχεδιάζουμε και ενσωματώνουμε σε αυτό την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σήμερα 6 Οκτωβρίου για την ομάδα του thepaper.gr ένας κύκλος κλείνει. Ένας κύκλος συνέπειας προς εσάς που ήσασταν οι κοινωνοί και οι κήρυκες της δουλειάς μας και αναπτύξαμε αυτή την ιδιαίτερη, παράξενη κι αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας

Σήμερα όμως ανοίγει κι ένας νέος κύκλος. Ανοίγει ένας ανανεωμένος και αναβαθμισμένος κύκλος. Συνεχίζουμε, με την ίδια όρεξη για δουλειά, με ενημερωτική διάθεση, αλλά και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

Είμαστε εδώ σε νέο χώρο, με νέα πλατφόρμα, με νέα σχεδίαση για να αναδείξουμε τα δικά σας θέματα, να διαβάσουμε μαζί τις ειδήσεις που γράφουμε και να συνεχίσουμε μαζί αυτή την πορεία που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα και δεσμευόμαστε, πως θα συνεχίσουμε μαζί, με σεβασμό στην ελευθερία του λόγου, με διαρκή προσπάθεια για περισσότερη αντικειμενικότητα και πλουραλισμό στην ενημέρωση αυτή την αταλάντευτη πορεία που ξεκινήσαμε τον Μάρτιο του 2012.

*Η ομάδα του thepaper.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)