Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Σχεδιάστε τον χώρο σας με τη Samsung QLED TV

Τα τελευταία χρόνια η  Samsung έχει καθιερωθεί ως νούμερο ένα στις τηλεοράσεις με πολλές καινοτομίες. Η φετινή QLED TV ήρθε να κάνει τη διαφορά.

H νέα Samsung QLED TV παρουσιάστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο lounge χώρο στο ισόγειο του Golden Hall, όπου και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 2 Αυγούστου για τους επισκέπτες του κέντρου.

Την περασμένη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης η Σίσσυ Φειδά παρουσίασε στο κοινό την ευελιξία της QLED TV να τοποθετείται αλλά και να προσαρμόζεται σε κάθε χώρο του σπιτιού, καθώς η οπτική της παραμένει το ίδιο καθηλωτική από όποιο σημείο και αν την παρακολουθείς.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός χωρίς πλαίσια αλλά και η «καθαρή πλάτη» χωρίς καλώδια δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα είτε τοποθετήσετε την QLED TV στον τοίχο, είτε σε μια από τις διαθέσιμες βάσεις.

Από τα αξεσουάρ της ξεχώρισαν τα  Samsung Studio & Tower Stand. Το Studio Stand είναι ένα μοναδικό καβαλέτο-βάση, που εκτός από το άψογο design του, μας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε την τηλεόραση σε οποιοδήποτε σημείο στο χώρο, παρέχοντας απόλυτη ελευθερία στην διάταξη του καθιστικού μας. Προβάλλοντας μια ωραία εικόνα ή μια φωτογραφία, θα μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης στο χώρο σας. Είναι ιδανική για μικρούς χώρους, αλλά και για τις περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε επιπλέον ή ογκώδη έπιπλα. Το Studio Stand μπορεί επίσης να οριοθετήσει 2 χώρους ανάλογα με την τοποθέτηση της τηλεόρασης.

Το Samsung Tower Stand είναι η κωνική βάση, που ξεχωρίζει για το στιβαρό design και την καμπύλη γραμμή της. Μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε περιστροφή της τηλεόρασης μέχρι 35 μοίρες προς κάθε πλευρά, προσφέροντας μεγαλύτερη εμβέλεια ορατότητας. Η τοποθέτηση της είναι εύκολη στον χώρο καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα στενό ράφι ή πάνω σε ένα μικρό έπιπλο.

Οι δυνατότητες της πρωτοποριακής Samsung QLED TV είναι πολλές και θα σας εκπλήξουν. To σχεδόν αόρατο οπτικό καλώδιο, το One Remote Control – που ελέγχει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, η υψηλή ευκρίνεια αλλά και η βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε όλες τις ώρες της ημέρας, σε φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές, είναι μόλις κάποιες από αυτές!

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε σήμερα το Golden Hall και να δείτε από κοντά την νέα Samsung QLED TV καθώς και να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά της. Ίσως είστε ο τυχερός που θα αποκτήσει μια QLED ΤV με τη βάση της επιλογής του.

Εμείς την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By