Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σε έκτακτο συνέδριο το ΠΑΣΟΚ – Κατάργησε γραμματέα και πολιτικό συμβούλιο η Γεννηματά

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι» το μήνυμα προς τους διαφωνούντες τους οποίους κατηγόρησε ότι επιδιώκουν τη διάλυση του κόμματος

Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 30 Ιουνίου- 2 Ιουλίου και του ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό ανακοίνωσε η κυρία Γεννηματά. «Η εσωστρέφεια δε μπορεί να συνεχιστεί», σημείωσε και κατηγόρησε τους διαφωνούντες ότι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τους προσωπικούς τους ρόλους.

«Κάποιοι κολλημένοι σας θεωρούν διορισμένους, τους αφήνουμε πίσω» τόνισε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κυρίων Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι διαφώνησαν με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., χωρίς δηλαδή εκλεγμένους συνέδρους.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για καπετανάτα και εστίασε την τοποθέτησή της στα γεγονότα της Κεντρικής Επιτροπής. «Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν», είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για ευθεία υπονόμευση!

«Για καθαρές λύσεις χρειάζονται καθαροί άνθρωποι και καθαρές απαντήσεις» κατέληξε κατηγορώντας τους διαφωνούντες ότι επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ανακοίνωσε τέλος τη δημιουργία Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου με συντονιστή ο οποίος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα του κόμματος. Αντίστοιχα οι αρμοδιότητες του πολιτικού συμβουλίου θα μεταβιβαστούν στην γραμματεία της ΚΟΕΣ.

Θα ακολουθήσει ο νέος φορέας…

Αναφερόμενη στον οδικό χάρτη μετεξέλιξης του κόμματος έδειξε τον δρόμο για τρίτο συνέδριο ίδρυσης του νέου φορέα όταν ολοκληρωθούν οι διεργασίες στα κόμματα της συμπαράταξης. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με εκλογή του νέου αρχηγού από τη βάση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By