Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη τριών επικίνδυνων ληστών (βίντεο)

Οι τρεις ληστές είναι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και έκαναν διαδοχικές ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και στη Λυκόβρυση

astinomia

Η αστυνομία διεξάγει αυτή την ώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών επικίνδυνων ληστών. Οι τρεις ληστές είναι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και έκαναν διαδοχικές επιθέσεις σε σουπερμάρκετ.

Το πρώτο χτύπημα έγινε στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στις 18.03 το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα, στις 18:11 τρεις δράστες, πιθανότατα μέλη της ίδιας συμμορίας, χτύπησαν το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην Λυκόβρυση. Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες διέφυγαν με τρεις μοτοσικλέτες ενώ στο δεύτερο χτύπημα στη Λυκόβρυση αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να φεύγουν με μία μοτοσικλέτα και ένα όχημα.

Το τρίτο χτύπημα που έγινε στις 18:28 έγινε και πάλι σε σούπερ μάρκετ της ίδιας εταιρίας, αυτή τη φορά στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, στην οποία συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία αφού άδειασαν όλα τα ταμεία αποχώρησαν από το σημείο πεζή.

Το ύψος του ποσού που έχει κλαπεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει, αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένους ελέγχους σε όλα το Λεκανοπέδιο για τον εντοπισμό των υπόπτων.

By